mandag 16. mai 2011

Myke hender!I tillegg til urtekrydderet i forrige blogg har vi også fått inn et stort lager av våre godtselgende såpene fra samme leverandør som krydderet. Såpemassen blandes med leverandørens hjemmedyrkede økologiske urter og blomster. De er milde, meget drøye og med et stort naturlig innhold av glycerin. Dette er såper helt uten kunstige tilsetningsstoffer som bevarer hudens naturlige balanse. Personlig bruker jeg bare disse såpene, og har helt sluttet å bruke håndkrem på mine ellers så tørre hender :) Vi har hele 14 forskjellige typer, så det er litt av hvert å velge i. Se under nyheter dersom du vil se mere :)

1 kommentar:

 1. Hei Hagen i Grubba!
  Takk for tilbakemeldingen på busken/treet ditt. Jeg har en hengeselje i hagen jeg også, men ikke med så fint bladverk som deg :-)
  De fleste asiatiske liljer kan trygt plantes i det meste av Sverige. De er herdige og veldig lett å få til.
  Jeg har kjøpt mange av mine liljer hos HW Hyde and Sons. De har utrolig mye fint og til ganske rimelige priser. Knollene er store og kraftige.
  http://hwhyde.co.uk/
  Kan absolutt anbefale å kjøpe fra dem!
  For oss i Norge, så kan en fint importere liljeløk uten plantesertifikat, men husk 200.- kroners grensen om du kjøper fra utlandet og ikke vil betale ekstra i toll. :-)

  Ha en fortsatt riktig fin sommer!
  Hilsen Stein.

  SvarSlett